Termeni şi condiţii  


Declinarea responsabilităţi

Conţinutul site-ului www.gardviu.ro a fost alcătuit în strânsă colaborare cu reprezentanţii mărcilor care se găsesc pe site. Rareori există erori în prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze şi vâ mulţumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate.

Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului www.gardviu.ro , sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul www.gardviu.ro va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului www.gardviu.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

Date personale

Informaţiile utilizatorului site-ului www.gardviu.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC HOMA SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contanctându-ne prin email/ telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.gardviu.ro sunt disponibile în limita stocului, iar preţurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Termenele de livrare variază deobicei între 24 ore şi 5 zile lucrătoare, în sezon (primăvara şi toamna). Rareori, perioada de livrare poate depăşi 5 zile, cu excepţia cazurilor de forţă majoră*.

În afara sezonului, iarna şi toamna, preluăm comenzi, iar când începem livrările, operatorii noştri vă vor contacta telefonic pentru a stabili ziua livrării.

Sezonul de plantare se poate modifica în funcție de condițiile meteo specifice.

*Prin forţă majoră se inţeleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibilă aprovizionarea/livrarea produselor.
În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situaţii:
• Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor.
• Produse ce au fost livrate greşit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul va refuza recepţia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor.
• Renunţarea la cumpărare

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportaţi costul direct al returnării produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.

Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv,în termen de 14 zile de la momentul în care vânzătorul a acceptat comanda consumatorului sau,in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, conform OUG34/2014.

Pentru analizarea solicitării de retur/înlocuire, clientul va completa Formularul de retur comanda online şi îl va expedia către adresa de e-mail office@homa88.ro , urmând a primi un răspuns din partea conducerii SC HOMA SRL în maxim 2 zile lucrătoare.

În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. În situaţia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, clientul va primi diferenţa, conform modalităţilor de returnare menţionate în OUG34/2014. SC HOMA SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat iniţial, dacă acesta ţndeplineşte condiţiile de returnare conform OUG34/2014. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 14 de zile, conform OUG34/2014. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor, nu se poate efectua în următoarele cazuri:

Starea produselor achiziţionate trebuie să fie la fel în momentul recepţiei :
ambalajul original al produsului
accesoriile complete
consumabile originale sigilate
documentele aferente achiziţiei (instrucţiuni de utilizare, certificat de garanţie, documente fiscale)
Profesionistul îşi rezervă dreptul ca, în momentul recepţionării produsului de la client, dacă se constată că produsul nu mai prezintă aceleaşi caracterisitici ca în momentul achiziţionării : estetic, funcţional sau consumabile sigilate, conform OUG34/2014, să facă dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Garanţia produselor

Garanția este certitudinea conformității unui produs și se aplică oricărui produs cumpărat de pe site-ul www.gardviu.ro

Pentru a beneficia de garanție vă rugăm să păstrați factura emisă către Dvs.

În conformitate cu prevederile art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 și a art. 2 pct. 2 din Ordonanța nr. 21/1992, garanția se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achiziționează/dobândesc și/sau utilizează produse în afara activității lor profesionale sau comerciale.

Termenul de garanţie este de 8 ani de la data cumpărării produsului. În această perioadă consumatorul, în funcţie de natura produsului neconform, este îndreptăţit să ceară, completarea răsadurilor care nu au fost conforme cu specificaţiile de pe site.

Modalitatea de plată:

Ramburs: Dumneavoastră veţi plăti numai la preluarea pachetului.

Transfer bancar: Puteţi plăti în avans prin transfer bancar.


Chitanța (dovada plății), se va emite de compania de curierat, în momentul preluării coletului.

Comenzile vor fi onorate, în limita stocului disponibil. Asigurăm transport pe teritoriul României în orice localitate.

Preţurile afişate includ TVA.

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

SC HOMA SRL

Address

Reprezentanţa în România,
S.C. HOMA S.R.L.
Cod fiscal: RO 6446941
Reg. Com. J14/794/1994
Sediu: Sfântu Gheorghe, jud Covasna
Str Salcâmilor nr 52

Punct de lucru: Sfântu Gheorghe, jud Covasna
Str Grof Miko Imre nr 4 bl 1 sc E ap 5 

Contacts

Tel: 0728 96 80 60
0728 96 80 63


e-mail: officegardviu@homa88.ro

Acest site foloseşte cookie-uri, ca să vă oferim cea mai bună experienţă de navigare în siguranţă. Mai multe Detalii..